top of page

Ceremoniemeester-drager

Voor wie zich als freelancer of medewerker in vast/occasioneel dienstverband wil bekwamen in het professioneel begeleiden van uitvaartplechtigheden als ceremoniemeester en/of drager.

ceremoniemeester-01.jpg
ceremoniemeester-02.jpg

Introductie

Ben jij ook ‘Old School’? Want wij horen het sommigen graag -en helaas ook net iets te vaak- zeggen: "Zo'n uitvaart met al dat ceremonieel gedoe, dat is zó passé!" Niet voor StudioDNL. Een vakkundige uitvoering -met respect voor traditie- is zowel voor de beleving van families en nabestaanden als voor ons van onschatbare waarde. Een ceremoniemeester of drager die zijn vak beheerst, onderscheidt zich. Altijd.
Goed gastheerschap, het decorum, de gebruiken en vaardigheden die horen bij een professionele uitvoering kan je bij ons komen leren. Niet de 'faux pas'.

Inhoud

Theoretische vakken worden omgezet in de praktijk. Er wordt gestaan, gelopen, getilt, gedragen. Je leert schema’s uitwerken voor de ontvangst en setting van families en nabestaanden en nadenken over je houding en voorkomen. De structuren van alle gangbare ceremonieën worden gedetailleerd toegelicht.


  • etiquette & ceremoniële regie

  • hospitality & protocol

  • structuur uitvaartplechtigheden

  • praktijkgerichte oefeningen

Doel

Freelancers en vaste of occasionele medewerkers klaarstomen als stijlvolle, vakkundige ceremoniemeester-dragers, deskundig getraind in het leiden en begeleiden van uitvaartplechtigheden.

Doorlooptijd

1 dagdeel op maandagavond + 1 dag op zondag

Moeilijkheidsgraad

moeilijkheidsgraad-sterren-5.png

Vereisten

geen

Data

Pre-boarding. Schrijf je in en wij houden je op de hoogte wanneer de volgende opleiding van start gaat!

Locatie

Op locatie of @StudioDNL

StudioDNL 

p/a Interescaut – DNL.Vlaanderen

Interescautlaan 100

2620 Schelle

Prijs

€ 595,-/pp

  • Preboarding?

  • Op de hoogte blijven van nieuwe data?

  • Inschrijven op de StudioDNL-nieuwsbrief?

  • Meer weten?

info@studiodnl.be 

+32 (0)486 987 899

bottom of page